torstai 21. toukokuuta 2015

Conclusione ja kuvia Villa Lantesta

Italianisti a Roma 2015 -kurssi oli mielestäni tosi onnistunut. Pääsimme tutustumaan ainutlaatuisiin kohteisiin, joista majapaikkamme Villa Lante ei todellakaan ollut vähäisin. Rooma tuli nähtyä erilaisesta näkövinkkelistä kuin yleensä turistimatkoilla ja italialaisen kulttuurin tuntemus lisääntyi myös huimasti niin historialliselta, kielitieteelliseltä kuin kirjallisuudenkin kannalta katsottuna. Pedagogisesti ajatellen jokaisen opiskelijan työnkulku ensin aiheenvalinnasta, sen työstämisestä vaiheittain niin kirjallisesti kuin lopulta suullisen esitelmän muodossa Roomassa antoi omalle osaamiselle syvyyttä. Myös opettajan kommentit ja vertaispalaute antoivat arvokasta lisätietoa niin omasta kuin pienryhmien (3) aiheista. Roomassa pidetyt esitelmät (10 kpl) puolestaan jakoivat tietoa vielä laajemmin ja monipuolisemmin koko ryhmälle. 

Roomassa oi helppo liikkua asian- ja paikantuntevan opettajan ohjauksessa, kiitos siitä Riikalle. Lisäksi vielä Roomassa vaihdossa olevan (Eveliina) tai olleen (Juuso) paikallistietämys auttoi suunnistamaan kaupungissa ja näkemään siellä asioita, joita muutoin ei olisi huomannut. Tunnelma oli rento ja ryhmä symbioottinen, kiitos kaikille hyvästä seurasta.  Myös majapaikassa kaikki sujui mukavasti ja saimme tutustua mielenkiintoisiin ihmisiin. Kiitokset ansaitsevat luonnollisesti myös Helsingin yliopisto ja erityisesti Nykykielten laitos, joka avustuksellaan mahdollisti tämän opintomatkan.

Alla vielä kuvia Lantesta:





   








   


  

 


   
      







                                                              


 


 


1 kommentti:

  1. Baccarat - Gambling and gambling | Wolverione
    Learn how to play roulette, kadangpintar blackjack, and 1xbet korean other games from the comfort of your own home. Book 바카라 사이트 a table game at the best roulette online casino

    VastaaPoista